با این 3 ماده خوراکی به کاهش التهاب بدن خود کمک کنید | تغذیه سالم

با این 3 ماده خوراکی به کاهش التهاب بدن خود کمک کنین

بعضی از افراد دارای التهابای طولانی در بدن خود هستن.در اثر به کار گیری مواد خوراکی فراوری شده،چربیای اشباع شده و مواد قندی و شیمیایی این جور التهابا در بدن شما شدید شدن شده و یا درست می شن.در مقابل بعضی مواد خوراکی مانند میوه های تازه و سبزیجات می تونن التهاب بدن شما رو کم کنن.هم اینکه افزایش اندازه اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی می تونه مهم ترین قدم در پیشگیری از التهاب در بدن باشه.در این مطلب می خوایم شما رو با سه ماده خوراکی اصلی موثر در کاهش التهاب در بدن آشنا کنیم.

زنجبیل: این ماده خوراکی شامل بیشتر از ۵۰۰ ترکیب طبیعیه که خواص زیادی واسه سلامتی داره. در حالیکه هنوز به صورت علمی چگونگی تاثیرگذاری زنجبیل در کاهش التهاب بدن مشخص نشده دلایل نشون دهنده اون هستش که زنجبیل به کاهش التهاب موثر در بروز شکلای جور واجور سرطان و آرتریت کمک می کنه.

ویتامین C: این ویتامین که در گریپ فروت، پرتغال، لیمو و خیلی از سبزیجات هست بیشتر به دلیل خاصیت پیشگیری از سرماخوردگی شناخته شده. اما ویتامین C آنتی اکسیدان قویه که اثرات مضر استرس رو کم می کنه. هم اینکه در کنار ویتامین E خاصیت ضدالتهابی موثری پیدا می کنه. ویتامین C که محلول در آب هستش در بدن ذخیره نمی شه و باید در طول روز مصرف شه تا به سطح مطلوب برسه.

امگا ۳ و اسیدهای چرب لازم: این ترکیبا از چربیای به درد بخور هستن که به جلوگیری از دچار شدن به بیماریای قلبی، درد مفاصل، مشکلات سلامت روان و التهاب کمک می کنن.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *