“با این ادویه از کاهش حافظه جلوگیری کنید | طب ایرانی”

با این ادویه از کاهش حافظه جلوگیری کنین

مطالعه ای که به وسیله محققان انجام شده نشون داده یه گرم زردچوبه واسه حافظه آدمایی که فشار خون کمی بالا دارن موثره و می تونه به حافظه این افراد کمک کنه. زردچوبه ادویه ایه که در غذاهای آسیایی استفاده می شه و رنگ زرد و نارنجی اون به وجود اومده به وسیله وجود رنگدونه ای موسوم به کورکومینه. طبق آزمایش محققان وجود رنگدونه کورکومین در زردچوبه خطر زوال عقل رو کم می کنه و در تقویت حافظه خوبه.

در این مطالعه ۴۸ نفر با سن بیشتر از ۶۰ سال که دارای قند خون بالا و بدون دیابت بودن مورد آزمایش و بررسی قرار گرفتن؛ این آدما به ۴ گروه ۱۲ نفره تقسیم شدن که هر روز به اونا واسه صبحونه ۱۱۹ گرم نون سفید، یه قرص یه گرمی زردچوبه یا دو گرم دارچین یا هر دو با هم داده می شد اما نون سفید هر روز به شرکت کنندگان داده می شد. 

دارچین باعث کاهش قند خون شده و خطر نابودی عصبی رو کم می کنه، به همین منظور محققان این مطالعه به شرکت کنندگان دارچین می دادن.

حافظه کاری شرکت کنندگان (حافظه کاری توانایی ذهنیه که فرد رو قادر به دلیل آوردن، حل مسئله یا مشکل و برنامه ریزی می کنه) قبل از غذا و ۶ ساعت پس از خوردن غذا بررسی شد.

زردچوبه باعث افزایش حافظه کاری در این افراد شد و همراه با دارچین باعث باقی موندن حافظه و تغییر نکردن اون شده بود؛ به گفته محققان کورکومین زردچوبه شایدً در عملکردای جور واجور بیولوژیکی نقش داره، افسردگی رو نابود می کنه و به دلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خواص ضد سرطانی هم داره.

زردچوبه رو میشه در خیلی از غذاها و نوشیدنیا اضافه کرد و از خاصیت فوق العاده اون بهره برد مثلا میشه کمی زردچوبه در چای معمولی یا چای گیاهی اضافه کرد اما آدمایی که در خطر سنگ کلیه هستن به دلیل این که زردچوبه سطح اسید اگزالیک در ادرار رو زیاد می کنه باید کمتر زردچوبه مصرف کنندژ

جفت و جور و جمع آوری : گروه گیاهان دارویی پرداد /

.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *